Kumpulan koulukasvitarha

Kumpulan koulukasvitarhan uusi sivusto avattu!

Kumpulan koulukasvitarha on vehreä viljelysten paratiisi vain parin kilometrin päässä Koskelan nuorisotalolta. Kasvitarhaa ylläpitää Lasten ja nuorten puutarhayhdistys, joka järjestää alueella leirejä, kerhoja ja tapahtumia kaikenikäisille, yhteistyössä Nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

Kesällä 2015 kasvitarhalla tulee olemaan mm. oma nuta-palsta, jonne Helsingin nuorisotalojen ohjaajat ja kävijät ovat tervetulleita opettelemaan puutarhanhoitoa. Nuoret voivat tulla tarhalle myös vapaaehtoisiksi auttamaan istutuksissa, sadonkorjuussa ja muissa päivittäisissä tehtävissä. Lähde mukaan yksin tai kaverin kanssa oppimaan mitä erilaisimpia puutarhatöitä!  Lue lisää Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen sivuilta ja seuraa Facebookissa.

Heinäkuussa viljelysten keskellä avautuu terassikahvila, joka tarjoaa nuorten valmistamia herkkuja sadon antimia käyttäen. Kahvila tulee olemaan avoinna ti-to iltaisin. Luvassa on myös ohjelmaa puistojoogasta taidepajoihin. Lisätietoa saat sivuiltamme kesän edetessä!