Yökoris alkaa 4.9. Koskelan nuorisotalolla

Hei sinä lapsi/nuori, joka kaipaat harrastusta! Yökoriksen lisäksi muun muassa 09 Helsinki Human Rights järjestää ilmaista harrastustoimintaa.

Tule perjantaisin Koskelan nuorisotalolle ja aloita koriskerho! Voit ilmoittautua mukaan kerhoon ottamalla yhteyttä sähköpostitse: dries.vandamme@hnmky.fi tai tulemalla vain mukaan ensimmäisen kerran ilman ilmoittautumista. Kerho joka perjantai pienille klo 14 – 16.30 ja isojen Yökoris klo 17 – 20.30.

Osoite: Antti Korpin tie 3

Are you a child or a youngster without a hobby? In addition to Yökoris, also 09 – Helsinki Human Rights is organizing free sports for the youth. Join their basketball club on fridays by sending an email to dries.vandamme@hnmky.fi or just showing up for the first time. The club is every friday from 14 to 16.30 for younger ones and from 17 to 20.30 the older ones 🏀

Address: Antti Korpin tie 3