PihaNuta 6.6

Heti aamusta huomasimme, kuinka kuuma kyseisestä päivästä oli tulossa. Sebastian oli valmistautunut huonosti, huppari ja farkut, amatöörin virhe! Aamu lähti käyntiin vauhdikkaasti, Miro ja Sebastian pääsi suoraan mukaan nuorten jalkapallopeliin ja Katariina oli Maijun kanssa valmistelemassa kahviota. Vauhdikas liikunta ja kuuma sää johtivat vanhan haavan vuotamiseen ja lopulta oksentamiseen. Nuori yllätti täysin rauhallisesti musiikista nautiskelleet Maijun ja Katariinan. Ahkerat kesätyöläiset pitivät huolta nuorten nesteytyksestä ja ravinnon saamisesta!

Antti pääsi taas leikkimään spray-maaleilla nuorten kanssa ja uusi graffitiseinä sai paljon lisää värejä. Päivä koostui suurimmilta osiltaan nuorten kanssa temmeltämisestä ja vauhdikkaasta liikunnasta sählyn parissa! Päivän lopuksi lähdimme kaikki yhdessä Kumpulan kasvipuutarhalle, jossa on tänään kauan odotettu Cafe Raparperimeren avajaiset. Hyvä lopetus hyvälle päivälle!

Tänään mentiin niin kovalla vauhdilla, että kuviakaan ei keretty napsimaan, harmi!

Artikkelin kirjoittivat kesätyöläiset!