PihaNuta avajaiset 4.6.2019

Heräsimme aamulla kurjaan säähän peläten, että se tulisi pilaamaan edessä odottavan päivän, nimittäin PihaNutan avajaiset. Onneksemme sää parani jo heti aamusta, eikä kurjasta säästä ollut enää ongelmia. Saavuimme töihin 11.30, jolloin Ella kutsui kaikki yhteiseen palaveriin jossa jaoimme työt tasapuolisesti ja reilusti!

Töitä oli paljon, joten onneksemme saimme Pasilasta ja Arabianrannasta tukea rintamalle. Paiskimme töitä yhdessä, töiden ohella tutustuimme uusiin tovereihin entistä paremmin, jää oli rikottu jo ensimmäisenä päivänä! Ripustimme pihalle varjon ja asensimme äänilaitteet esiintyjille, sekä koristelimme pihan oikein kauniisti. Pihalla tuoksui erittäin hyvältä, sillä Janne, meidän grillimaisterimme, grillasi makkaraa ja muuta naposteltavaa. PihaNuta oli valmis.

PihaNuta aukesi hyvin vauhdikkain ja rennoin tunnelmin. Useat esiintyjät toivat avajaisiin rauhallisen tunnelman, esiintyjiä olivat mm. Vanilla ja Sakari Hukka, sekä myös Koskelan räp-ryhmä. Tämän lisäksi nuoret pääsivät pelaamaan korista Yökoriksen kanssa.

Tarjolla oli makkaraa, maissia ja vartaita suoraan grillistä, sekä Antin tekemää nuudeliwokkia. Tämän lisäksi nuoret kesätyöläiset tekivät halukkaille kasvomaalauksia.

Päivän päätteeksi siivosimme pihan ja keräsimme voimia seuraavaa päivää varten.

Artikkelin kirjoitti kesätyöntekijät.