Harrastuskerhoja sählystä kokkaukseen 9 – 12 vuotiaille

Nutalla pyörivät kaikille 9 – 12-vuotiaille avoimet iltapäiväkerhot vielä toukokuun loppuun asti. Kokkikerhossa on kevään aikana leivottu porukalla mm. herkullisia suklaamuffinsseja, pizzaa ja lihapasteijoita. Tyttökerhossa on askarreltu kortteja, pelattu Wii-pelejä ja laitettu kynsiä ja hiuksia. Poikakerhossa taas on päästy pelailemaan ja retkeilemään. Tyttö- ja poikakerhojen ohjelma suunnitellaan joka kerta erikseen, joten voit tuoda mukana myös omia ideoitasi.

Liikuntaa on tarjolla yhteisesti tytöille ja pojille. Tule pelaamaan sählyä keskiviikkoisin tai lähde uintikerhon mukana polskimaan torstaisin. Perjantaisin  on innokkailla mahdollisuus päästä kokeilemaan jousiammuntaa.

Vielä ehdit mukaan kerhoon kuin kerhoon – tule kokeilemaan vaikka jokaista! Kerro nutan ohjaajille myös toiveistasi ensi syksyn kerhoja varten!

Liikuntakerho (laji vaihtelee)

maanantaisin 14 – 16.30

Sählykerho

keskiviikkoisin klo 15 – 16

Uintikerho

torstaisin klo 15 – 18 (vain uimataitosille). Nutalta kuljetus Itäkeskukseen. Ohjaaja: Janne Leppänen puh. 050 559 1772

Futsal

perjantaisin 15.30 – 16.30

Jousiammunta

järjestestään pyydettäessä perjantai-iltapäivisin. Ota yhteyttä: Janne Leppänen puh. 050 559 1772

Kokkikerho

keskiviikkoisin klo 14.30 – 16.00. Vain tytöille.

perjantaisin klo 15 – 16.30. Vain pojille.

Tyttökerho ja poikakerho

perjantaisin klo 15.30 alkaen

Muistathan, että nutan ovet ovat normaalisti avoinna kerhojen aikanakin. Jos et siis löydä ylläolevista mieleistäsi, olet aina tervetullut harrastamaan omia juttujasi tai vain hengailemaan talolle. Nutan aukioloajat löydät etusivultamme.