Viimeisiä viedään: Cafe Raparperimeri

Kahvilamme on kahta aukiolopäivää lukuunottamatta loppumaisillaan tältä kesältä. Sateiset ja epävakaat säät sattuivat juuri vielä kahvilamme viimeisinä hetkinäkin meitä kiusaamaan, mutta onneksi leipomukset ovat yhtä herkullisia sisältäkin tarjoiltuna. Menusta löytyi paljon luottopiirakoita, kuten mustikka- ja raparperipiirakkaa, sekä huippusuosittua porkkanakakkua. Kokeilimme myös täysin uutta, kuten sipulipiirakkaa ja munkkeja. Asiakastoiveen pohjalta toteutimme aluksi meitä arveluttavaa sipulipiirakkaa, joka osoittautui oikein maukkaaksi ja kehutuksi. Munkkeihin saimme idean, kun saimme lahjoituksena muuten hävikkiin menevää munkinpaistorasvaa. Pienten kommellusten kera saimme munkinpaiston sujumaan, ja munkitkin saivat positiivista palautetta!

Asiakkaita kävi vaihtelevasti, jonain päivänä riitti oikein jonoksi asti ja tuotteita myytiin loppuun, kun taas hiljaisempiakin päiviä viikkoon mahtui. Haikein mielin päätämme tänään viimeisen kokonaisen kahvilaviikon, mutta toisaalta olemme hyvin innoissaan ensi tiistain päättäjäisjuhlista.

Vaikka ei olisi vielä kahvilassamme vieraillut, niin nyt on korkea aika tulla, sillä päättäjäisjuhliamme ei kannata jättää väliin! Kahvilaherkkujen lisäksi luvassa pelailua ja yrttivisaa, kaiken huipentuessa n. 16:45 alkaviin tanssiesityksiin. Toivomme aurinkoisia säitä, mutta sadesäänkin sattuessa tervetuloa nauttimaan juhlatunnelmasta ja maistelemaan alueen parhaita leivonnaisia!

Terveisin kesätyöntekijät Hilla, Akseli, Aapeli ja Venla