Rakkautta ja raparperia

Viimeinen viikko vierähti varsin vauhdikkaasti. Maanantaina valmistelimme kahvilaviikon aloitusta.

Koko kuukausi on ollut hyvin lämmin, mutta tällä viikolla olemme lähes paahtuneet. Säät ovat sallineet kahvilan pitämisen ulkona.

Koko viikon ajan valmistelimme osallistumistamme Koskelan nuorisotalon Pride-tapahtumaan. Viikon alussa teimme koristeita ja suunnittelimme pride-aiheisia leivonnaisia. Tapahtuma järjestettiin torstaina 25.6. Kahvilan lisäksi tapahtumapäiväna pihalla oli mm. mocktailbaari, maalauspiste ja valokuvausseinä. Päivän päätteeksi pihalla esiintyi rap-artisti Pikkuhukka.

Paikallinen taiteilija A. Kontio lahjoitti Koskelan nuorisotalolle Pride-aiheisen maalauksen! Taulu laitetaan esille nutan tilohin. Taulu nähtävissä täällä.

Nuoret pääsivät kuvaamaan haastattelun Pikkuhukan kanssa!

Meille jäi viimeisestä viikostamme hyvät fiilikset. Oli kuitenkin harmi, että työporukkamme pieneni yhdellä tällä viikolla. Mielestämme työt on haikea lopettaa, mutta odotamme innolla, mitä loppukesä tuo tullessaan.

Kiittäen kesäkuun työntekijät!

Aurinkoista loppukesää kaikille!