Café Raparperimeri on avattu!

Tänä kesänä Café Raparperimeri sijaitsee Koskelan nuorisotalolla koronatilanteen hygieniavaatimusten takia. Kahvila on sään mukaan joko nuorisotalon sisäpihalla tai sisätiloissa.

Ensimmäinen viikko kului kahvilan suunnitteluun ja valmisteluun. Suunnittelimme menut, jaoimme työvuorot, kävimme läpi varastoa sekä siistimme pihaa. Perjantaina etätöinä jaoimme mainoksia ympäri Helsinkiä. Työ oli melko rentoa.

Toisella viikolla avasimme kahvilan tiistaina. Aamut olivat kiireisiä, koska kaikki päivän tarjottavat täytyy leipoa samana päivänä. Opimme viikon aikana kuinka paljon leivonnaisia kannattaa tehdä suhteessa asiakkaisiin.

Ensimmäisen päivän vietimme huonon sään takia sisällä, mutta loppuviikosta lämpimän ja kirkkaan sään myötä pääsimme pitämään kahvilaa ulkona. Tarjoiluista vohvelit menivät hyvin, kasvispasteijoita ja kesäkahvia (Kaffa Roastery) kehuttiin sekä raparperipiirakkaa toivottiin lisää. Tulimme myös siihen tulokseen, että olisimme voineet keskittää suunnittelun ensimmäiselle viikolle.

Löydymme @caferaparperimeri Instagramista, Facebookista ja TikTokista.

Tervetuloa Café Raparperimereen!