Löydä Helsingin luonto

Vappu on ohi, ja on aika lähteä luontoon!

Kuva ja teksti: @helsinkiliikkuu Instagramissa

Löydä Helsingin luonto! Osoitteeseen hel.fi/helsinginluontoon on koottu kattava paketti vinkkejä ulkoiluun ympäri Helsinkiä! Ilma on ollut viime päivinä mitä mahtavin, joten ota tärpit talteen ja säntää ulos luonnon ääreen. Mikäli pitkät kävelylenkit tuntuvat jo puuduttavilta, niin aina voi kokeilla ottaa pientä hölkkää mukaan – piristää kummasti. Suosituilla ulkoilualueilla ja -reiteillä väkeä riittää, joten kannattaa suosia myös vähemmän suosittuja paikkoja. Metsää Helsingissä kyllä riittää. Muistetaan huomioida muut ulkoilijat ja noudattaa poikkeusolojen etikettiä. Turvaväleistä huolehtiminen on jokaisen omalla vastuulla.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vinkkejä ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen löydät myös Helsinki Liikkuu -sivulta.