Tanssivideohaaste – It’s Corona time ??

It’s Corona time -tanssivideohaaste

KOLME PARASTA VIDEOTA PALKITAAN

Pasilan nuorisotyöyksikkö haastaa kaikki lapset, nuoret ja nuoret aikuiset tanssivideohaasteeseen.

Ohjeet:

Suunnittele lyhyt muutaman liikkeen koreografia “It’s Corona Time” -biisiin (pituus 10-20 sekuntia). Lähetä video WhatsAppissa numeroon 0504315666 tai julkaise video TikTokissa hashtagillä #coronatimetanssihaaste Videossa voi käyttää mitä tahansa versiota “It’s Corona Time” -biisistä, myös remix-versiot käyvät.

Videota tehtäessä tulee muistaa hyvän maun rajat, huumoria saa kuitenkin käyttää. Tämän hetkinen tilanne on meille kaikille raskas ja on kyse vakavasta aiheesta, mutta tämän haasteen tavoitteena on saada meidät kaikki hymyilemään, liikkumaan ja rohkaista toinen toistamme jaksamaan tämän vaikean tilanteen keskellä. Osa videoista valikoidaan yhteiseen tanssivideoon joka tulee jakoon myös sosiaaliseen mediaan.

 

VIDEO TULEE LÄHETTÄÄ 14.4. MENNESSÄ! Onnea kisaan ?