PihaNuta 25.6

Toiseksi viimeinen päivä pulkassa. Tänään ryhmä jakautui, kun Sebastian ja Katariina lähtivät nuorten kanssa NutaCupiin, ja Maiju jäi Miron kanssa talolle.

Maiju pääsi irrottelemaan tarrautuneita teippejä olohuoneen ikkunoista samalla kun Miro taisteli sorkkaraudan avittavamana rikkoutumatonta puulaatikkoa vastaan. Kukat saivat runsaasti vettä. Tänään saimme täydentää ohjaajan kirjoittamia työtodistuksia työtehtävien mukaisesti. Ehkä hieman rennompi päivä tänään.

Nuorten kova harjoittelu ja aktiivisuus nuorisotalolla tuottivat tulosta NutaCupissa. Joukkue lähti Sebastianin valmentamana tavoittelemaan kulta-mitalia. Koskelan joukkue taisteli itsensä lohkon toiseksi, ja puolivälierässä voitti Kontulan nuorisotalon joukkueen rankkareilla. Koskelan maalivahti torjui upeasti yhden Kontulan nuoren vedon, minkä jälkeen koko joukkue ryntäsi kentälle juhlimaan. Välierissä Koskela kohtasi Myllypuron, jolle Koskela oli hävinnyt viime vuonna välierissä. Tällä kertaa Koskela otti 4-0 voiton Myllypurosta ja finaalipaikka oli varmistettu.

Finaalissa Koskela kohtasi selvästi paremman joukkueen, joten kulta jäi voittamatta. Nuoret eivät kuitenkaan lähteneet turnauksesta surullisina, sillä tänä vuonna voitimme hopeaa ja kulta oli erittäin lähellä. Seuraavana vuonna sitten uudestaan!

 

Tämän artikkelin kirjoittivat kesätyöntekijät.