PihaNuta 24.6

Viimeisiä päiviä viedään! Päättäjäisten jälkeen nuorisotalo on mennyt kiinni, joten tänään talossa ei ollut tavanomaisesti nuoria, paitsi kesätyöntekijämme. Taloa valmisteltiin kesäkuntoon, sohvat ja sohvien aluset putsattiin, grilli puhdistettiin, kaapit siivottiin ja kukat kasteltiin.

Poikkeuksellisesti nuorisotalo avattiin nuorille 13-15, jolloin nuoret tulivat harjoittelemaan NutaCuppia varten. NutaCup alkaa huomenna 11.00, ja turnauksen aloittaa Koskela v. Suutarila. Sebastian ja Katariina menevät avustamaan ja valmentamaan nuoria huomiseen turnaukseen, Maiju ja Miro jäävät talolle.

Ikkunoiden pesijä tuli tänään nutalle aloittamaan urakkansa mallikkaasti. Työt lähenevät loppuaan. Töitä on enää kaksi päivää jäljellä, jonka jälkeen me kaikki pääsemme viettämään ansaittua lomaamme.

 

Tämän artikkelin kirjoittivat kesätyöntekijät.