PihaNuta 20.6

Viimeinen PihaNutan päivä alkoi normaalia aikaisemmin, jotta saimme kaiken tarvittavan valmisteltua päättäjäisjuhlia varten. Grillasimme kanaa ja pihviä, sekä wokkia, erittäin lämpimissä sääolosuhteissa. Tarjolla oli myös mokkapaloja ja pullia. Piha koristeltiin oikein nätisti, ihan kuin oltaisiin oltu Wknd-festivaaleilla…

Päättäjäiset sujuivat varsin mainioissa merkeissä, nuoret viihtyivät ja paikalle saapui myös aikuisia nauttimaan seurasta. Päättäjäisten lopuksi siivosimme nuorisotalon ja valmistauduimme kaikki juhannuksen viettoon.

PihaNutalle on laskenut rauha ja keskiviikon jälkeen nuta lähtee ansaitulle kesälomalle. Nyt kesätyöntekijät tankkaavat tankkinsa juhannuksen aikana ja saapuvat Nutalle ensi viikolla uudestaan. Seuraavalla viikolla on NutaCup ja nutan siivous.

Hyvää juhannusta!

Tämän artikkelin kirjoittivat kesätyöntekijät.