PihaNuta 19.6

Aamu alkoi pääsääntöisesti suunnittelemalla PihaNutan päättäjäisiä. Grillausta, turnauksia, mokkapaloja, mikä päivä tulossa! Nuoret kesätyöntekijät pääsivät käyttämään harmaita aivosolujaan sekä tuomaan esille omia näkemyksiään ja ideoitaan. Nyt kaikki on valmista huomista varten.

Nuoret jatkoivat tänään Unon pelaamista, johon työntekijät myös osallistuivat. Tänään saimme nauttia raikkaasta ja terveellisestä välipalasta. Nuoret odottavat innolla NutaCupiin lähtöä, josta keskusteltiin tänään paljon. Kesätyöntekijät saivat myös hyvää palautetta toiminnastaan ja hyvästä yhteishengestä. Tuntuu siltä, että toimintaa on ollut monen kuukauden edestä. Nuoret ovat kuitenkin selvästi nauttineet PihaNutan toiminnasta, mikä on innostanut myös työntekijöitä.

Tekemistä on ollut paljon, ja huomisen loppuhuipennus kruunaa kaiken. Nähdään päättäjäisissä. 🙂

Tämän artikkelin kirjoittivat kesätyöntekijät.