PihaNuta 17.6

Uusi viikko lähti käyntiin täydellä vauhdilla. Nuoret, ja kesätyöntekijät, pääsivät rauhoittumaan viikonlopun aikana ja se myös näkyi käyttäytymisessä. Nuoret olivat erittäin villejä, joten työntekijöiden piti pitää silmät myös selässä. Kesätyöntekijöille annettiin enemmän tilaa ottaa isompaa ohjaajan roolia. Tämä taas johti siihen, että työntekijät olivat päivän päätteeksi tankit tyhjänä.Työntekijät pääsivät vastuullisempaan ja vaativampaan rooliin tänään, joka tuntui vapauttavalta ja merkitykselliseltä.

Päivä oli muuten lähes tavanomainen, Sebastian pääsi pelaamaan lautapelejä nuorten kanssa samalla kun Maiju ja Katariina pitivät kahviota pystyssä. Miro noukki kadonneita koripalloja ja kasteli kukkia.

Enää 3 päivää PihaNutan päättäjäisiin, jonka jälkeen kaikki pääsevät juhannuksen viettoon! Olemme kaikki vähän haikeita, sillä PihaNutan päättäjäiset odottavat oven takana… 🙁

Tämän artikkelin kirjoittivat kesätyöntekijät.