PihaNuta 13.6

Tänään sattui ja tapahtui. Heti aamusta rupesi satamaan, joten kahvio jouduttiin pitämään sisällä. Nuoret olivat taas innoissaan mukana erilaisissa lajeissa, ja sateen takia osa nuorista pääsi nauttimaan ensimmäistä kertaa pleikkareista. Tällä kertaa Maiju ja Katariina olivat myös mukana sählyn ja fudiksen parissa. Nuoret palkittiin tänään popcornilla ja kekseillä. Tänään teimme töitä sekä fyysisesti että henkisesti, olimme läsnä tilanteissa, joissa selviteltiin nuorten välisiä riitoja/erimielisyyksiä.

 

Sebastian meinasi pyörtyä kovien sählyotteluiden jälkeen, minkä jälkeen hänen oli pakko rauhoittua fifan parissa. Päivän päätteeksi rauhoitumme kaikki yhdessä toimistoon kuuntelemaan, kun Miro lukee päivän blogin meille kaikille ääneen. :,)

Tämän artikkelin kirjoittivat kesätyöläiset.