PihaNuta 11.6

Päivä lähti käyntiin tavanomaisesti, mutta pienellä alimiehityksellä. Jani huolehti kesätyöntekijöiden kanssa aamupäivästä. Avasimme nutan pari tuntia myöhemmin, jotta saimme kaikki valmiiksi nuoria varten. Maiju ja Katariina leipoivat maukkaita mokkapaloja, samalla kun Miro ja Sebastian pitivät nuorille taas erilaisia turnauksia. Kilpailuhenki oli tänään korkealla. Kahvio houkutteli uusia asiakkaita sisään entistä enemmän.

Tikkataulu meni valitettavasti rikki tänään, mutta se ei estänyt tämänpäiväisiä tikan heittoja. Turnauksien jälkeen rauhoituimme nuorten kanssa sohvalle telkkarin ääreen. Nuorisotalolla oli tänään huomattavasti enemmän siivottavaa kuin muina päivinä, mutta ahkerat työntekijät saivat kuitenkin talon siistiin kuntoon. Huomenna on kaikkien suosima turnauspäivä Helsinki-päivän kunniaksi, luvassa on paljon palkintoja. Huomista odotellessa!

Artikkelin kirjoittivat kesätyöntekijät.