PihaNuta 7.6

Viikon viimeinen työpäivä, odotamme innolla viikonloppua ja myös uutta alkavaa työviikkoa, jota suunnittelimme tänään työkavereiden kesken. Edessä on paljon ohjelmaa, joista pääsemme nauttimaan nuorten kanssa.

Heti päivän alusta pääsimme nauttimaan nuorten kanssa toimimisesta ja iltapäivän tullessa kokoonnuimme yhdessä pihalle nauttimaan Miron tekemää makkara-lihapullapyttipannua. Pöydällä oli myös herkullisia kebab-pizzoja, jotka lämmitimme uunissa nuoria varten. Katariina teki Maijun kanssa roppakaupalla mansikka-banaani-persikka smoothieita! Alla kuva herkullisista persikoista. Ella veti kesätyöläiset yksitellen tekemään itsearviointia, joka käytiin läpi yhdessä päivän päätteeksi.

 

Päivän lopuksi suunnittelimme Nuta-Cuppia ja erilaisia ohjelmia/turnauksia, joita pääsemme toteuttamaan. Mukavaa viikonloppua!

Artikkelin kirjoittivat kesätyöläiset.