Onkiretki Vanhankaupunginlahdelle

Koskelan nuorisotalo lähtee onkiretkelle Vanhankaupunginlahdelle 28.06.2018.

Pyydystämme kalaa Vanhankaupunginlahdelta mato-ongilla rannasta. Mukaan tulisi ottaa vaatteet, jotka saavat likaantua ja jotka soveltuvat säähän. Onkimistarpeet tulevat nuorisotalon puolesta.

Retkelle mahtuu mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta. Mukaan lähtee kaksi nuoriso-ohjaajaa. Osallistuminen on sitova, sairastapauksissa otattehan yhteyttä ohjaajiin. Lapsella on oltava Nuorisotoimien voimassa oleva jäsenkortti osallistuakseen.

Kuljemme lahdelle kävellen ja matkaan lähdemme Koskelan nuorisotalolta torstaina 28.06. klo 12:30 ja palaamme nuorisotalolle n. klo 16:00 mennessä. Nuorisotalolle olisi tultava 12.00, jolloin teemme yhdessä eväitä ja pakkaamme varusteita.

Lapsia ei ole vakuutettu Nuorisopalveluiden puolesta.

Ilmoittautuminen osoitteessa:  http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/9566