Nuorten kyläjuhla Arabian nuorisotalolla 2.9.-2017

Kesä jatkuu vielä syyskuussakin! Tervetuloa Helsingin ensimmäisiin Nuorten kyläjuhliin 2.9. Arabianrannan liikuntapuistoon ja Arabian nuorisotalolle! Levikset repee vähintään siinä vaiheessa, kun kyläjuhlien lavalle astuu tuore kattaus popin ja rapin nimiä mm. Ollie, Noah Kin, Mäkki ja Sidewaysissakin nähty trap-kukko Tippa T.

Nuorten kyläjuhlat tarjoavat hyvää fiilistä ja elämyksiä. Tapahtumassa voit mm. pelata korista, futista, pingistä, poiketa säbäpisteellä, testata sumopainia ja köydenvetoa. Temppuradalla voit treenata nuoralla kävelyä ja renkaan heittoa. Tarjolla on myös hyvää ruokaa ja häikäisevä tölkkipyramidi.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti 13–18-vuotiaille nuorille, mutta paikalle voivat tulla kaikenikäiset kyläjuhlijat.

Nuorten kyläjuhla on Pasilan nuorisotyöyksikön Rubu-toiminnan (nuorten vaikuttaminen) huipennus. Tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa ovat olleet alueen nuoret & koulut.

Tätä eventtiä seuraamalla pysyt kartalla tapahtuman suhteen. Tervetuloa!!!

Nuorten kyläjuhla