22.6.

Moikkelis!

Tänään tultiinkin kaikki aikasemmin töihin. Puoli 12 alettiin valmistelemaan ruokia keittiössä ja muita paikkoja valmiiksi vieraitamme varten. Pikku-Eltsi ja Laura tekivät ruokia keittiössä ennen Jeren ja Joukon tuloa. Jere lähti samantien töihin tultaessa kiertämään piha-alueet ja siivoamaan sieltä roskat pois. Jouko passitettiin ulko-ovelle portinvartijaksi, jotta lapset ei tule sisälle ennen aikoja. Omistautuneet talon vakiolapset tulivat taas tänne touhuamaan meidän kanssa. Salissa saatiin ihan kunnon säbäpelitkin käyntiin! Minttu kumppaneineen grillasi ulkona ruokia. Myös esimies pyörähti talolla katsomassa touhujamme, jonka jälkeen poistui takavasemmalle. Kiitokseksi myös parille alueen asukkaalle omenapuun siirtämisestä tarjosimme suklaamegamätöt.

Päivän kohokohta oli kun Iso-Eltsi tiputti vahingossa Lauran tekemän kakun puoliksi lattialle. Kuka muistikaan ottaa kiinni vain pohjasta, ei reunoista. Osan kakusta saimme pelastettua ja tarjoilimme ja koristelimme ne kulhossa muille. Ulkonäkö ei ole aina tärkein, sillä maku ratkaisee ja hyvää oli! Laura loihti kakun entistä ehompaan kuosiin. Oppia ikä kaikki ja vahingosta voi oppia! :p

Loppuillasta ollaan pelailtu henkilökunnan kesken tuttua ja turvallista RummiKubia ja Manhattan korista sekä tällä hetkellä juuri alkamassa isojen junnujen kanssa sählypeli salissa.

Tänään oli hulvaton ja ylienerginen päivä, liekö väsymyksellä tai kulman takana häämöttävällä lomalla osuutta asiaan? Tavaroita tippui ja kahvia kului.

13522713_1035965769773255_3082220530286822087_o